Tuotteet ja palvelut

Tutustu palveluihimme ja pyydä tarjous!

Sähköautojen latausasemat

Meiltä saat laadukkaat ja turvalliset sähköauton latausasemat asennettuna. Autamme asiakasta kartoittamaan oikean kokoisen ja juuri heille soveltuvan aseman hankinnassa ja asentamisessa. Opastamme myös asiakkaan latausaseman käyttöön. Myös tarpeen vaatiessa latausaseman huoltaminen onnistuu kauttamme. Muistathan, että latausaseman asentaminen tai huoltotyö on kotitalousvähennyksen alaista työtä!

Sähköautojen latauskartoitukset taloyhtiöille

Tarjoamme taloyhtiöille sähköautojen lataustarpeiden kartoittamista. Kartoituksen tarkoituksena on selvittää kiinteistön valmius sähköautojen lataukselle. Kartoitukseen sisällytämme asiakaan halutessa tarjouksen latausasemien asennuksista avaimet käteen periaatteella. Avustamme tarvittaessa myös ARA-avustuksen tekemisessä!

energizet_pieni (91)

Sähkösuunnittelu

Kattava ja monivuotinen kokemuksemme sähköurakoinnissa mahdollistaa meiltä myös sähkösuunnittelut eri kokoisissa kohteissa. Haluamme olla asiakkaalle kokonaisvaltainen kumppani projektin eri vaiheissa alkaen suunnittelusta. Pystymme toteuttamaan uudis- ja korjausrakentamisen kohteita laadukkaasti ja kustannustehokkaasti.

Energiaremontit

Asuntojen energiatehokkuutta voidaan parantaa energiaremontilla. Energizetin kautta onnistuvat kaikki kotitalouksien ja taloyhtiöiden sähköön liittyvät energiaremontin osat, kuten aurinkopaneelien asentaminen, energiatehokkaammat lämmitysmuodot, sähköauton latauspisteet tai erilaiset kotiautomaatioon liittyvät toiminnot.

Aurinkosähkö

Toteutamme eri kokoisia aurinkosähköjärjestelmiä asiakkaan tarpeiden mukaan. Kartoitamme parhaan mahdollisen asennuspaikan kiinteistölle,  teemme tarvittavat valmistelut ja hoidamme laadukkaan asennuksen. Käytämme alan parhaiden tavarantoimittajien tuotteita, joista asiakas saa valita itselleen sopivan toteutuksen.

energizet_pieni (47)

Sähköasennus

Toteutamme kaikki erilaiset kotitalouksien sähkötyöt. Autamme vanhan remontoinnissa uuteen tai kokonaan uudiskohteen sähkötöissä niin sisätiloissa, kuin vaikka ulkovalaistuksen parissa. Meiltä onnistuu vianhaku, erilaiset kunnossapitotarkastukset tai mittaustyöt ja niistä teemme aina asiakkaalle heille räätälöidyn raportin.